Промо комплект Маша за къдрици и тример за вежди

Модел: 03278
Наличност: В наличност
34.90лв 54.90лв

Количество

Направете Запитване

Пригответе се за истински перфектни къдрици с революционния уред Nova, чието покритие е разработено на базата на йонно-керамична технология за едно безвредно и щадящо покритие. Това не е просто обикновена маша, а истинска революция в оформянето на къдрици. Уредът е разработен, така че вие няма как да не постигнете желания ефект - без изплъзване на кичура, без грешни движения или неправилно оформена къдрица. Защото новата ви маша просто сама ще следва всяка извивка. Снабдена е със специален спираловиден водач, който сам по себе си следва движението и формата на всеки кичур.


Това не е поредната маша, а новият ви интелигентен уред, снабден с удобен клипс, който захваща лесно всеки кичур, така че няма начин той да се изплъзне или вие да изгубите контрол над движението. След което навиването може да започне посредством спираловидния водач. Бързо, лесно и удобно! Професионалната маша Nova е разработена по съвременна и иновативна йонно-керамична технология. Така че отдъхнете си...косата ви най-после ще запази своя блясък и здраве, дори и след термично третиране.


Характеристики:


Бързо наргяващ елемент

Керамичен йон / Цилиндър

Спирала за къдрици с революционен дизайн

Водач за пефектни къдрици

Бутон за включване и изключване със светлине индикатор

Захранващ кабел, въртящ се на 360 градуса

Тънка предна пластмасова част за предотвратяване на изгаряния

Удобни мини крачета

Напрежение: 230 V-50HZ

Мощност: 30 W

Размер на вътрешния цилиндър: 20 мм

Размер на външния цилиндър: 36 мм.

Максимална температура на загряване: 210 градуса


+


Тример за добре оформени и изразителни вежди.Този продукт ще направи това възможно без скъпи и дълги процедури. Тримера, писалка е с формата на червило, много компактен и дискретен. Подходящ е за всякакви поводи, удобен за пренасяне. Уреда работи с 1бр. батерия „ААА“(не е включена в комплекта).


Не губете излишно време в приготовления!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Most viewed
Бърза поръчка

Направете супер бърза поръчка.

Попълнете полетата отдолу и ние ще се свържем с вас.

Телефон:

Email:

Име:


Купи сега